نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: قیطران پور
موارد یافت شده: 18
1 - بررسی بهداشت و کنترل کیفیت کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر (چکیده)2 - بررسی تاثیر بستهبندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
3 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
4 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
5 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در غذای سنتی ترخینه بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
6 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
7 - Isolation, identification and comparison of lactic acid bacteria from fermented be produced in Iran Kimchi with Korean commercial samples: introduction of a probiotic product (چکیده)
8 - Effect of temperature on microbial changes during kimchi fermentation (چکیده)
9 - بررسی روش های نوین پاستوریزاسیون تخم مرغ (چکیده)
10 - روشهای ارتقاء زمان ماندگاری میوه کیوی (چکیده)
11 - بررسی وجود آنتی بیوتیک در شیر به کمک تست لخته (چکیده)
12 - تولید ترکیبات مختلف مولد عطر و طعم با استفاده از مهندسی متابولیک بوسیله ی لاکتیک اسید باکتری ها (چکیده)
13 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
14 - بررسی تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشککن هوای داغ (چکیده)
15 - مطالعه ی ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و رفتار خشک شدن فرمولاسیون های مختلف ترخینه در خشک کن هوای داغ (چکیده)
16 - جداسازی، شناسایی و مقایسه اسید لاکتیک باکتریهای کیمچی تخمیری در ایران با نمونههای تجاری کشور کره به منظور معرفی یک محصول پروبیوتیک (چکیده)
17 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
18 - جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های تزخینه به عنواى فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسمهای بیماری زا (چکیده)